Húsvét

Ennek a bejegyzésnek igazán ma van a legnagyobb aktualitása, 
mivel éppen 2019 Húsvét Vasárnapja van!

ENGEDJÉTEK MEG, HOGY ÁLDOTT ÜNNEPEKET KÍVÁNJAK NEKTEK!

Sokan sokféle módon ünnepeljük a Húsvétot. Vannak akik a hagyományok útját járják, vannak akik nem őrzik már a hagyományos módon ezt az ünnepet, de azért összejönnek kicsit, egy-két órácskát kiszakítva a hétköznapok szürkeségéből.

Ennek az ünnepnek a katolikus vallás szerint nagyon nagy jelentősége van, hiszen ekkor született ujjá Jézus. Ez a Feltámadás ünnepe!

Ehhez kapcsolódik az alábbi írás.

Lehet, hogy örülnél, ha valaki érveket mutatna neked Isten létezésére, aztán teljesen rád bízná, 
hogy mit csinálsz ezzel az információval. 
Hadd próbáljak most bemutatni néhány olyan érvet, amik arra utalnak, hogy Isten létezik. Ne felejtsd el: te döntesz!
Mielőtt azonban ezt tenném, arra kérlek, hogy először gondoljunk végig valamit. A Biblia azt mondja, hogy elképzelhető, hogy valaki számára elég bizonyíték áll rendelkezésre Isten létezésével kapcsolatban, mégis „elfojtja magában” az igazságot Istenről. Másrészt azok számára, akik tudni akarják, hogy Isten tényleg „ott van-e”, Ő azt mondja: „Megtaláltok engem, ha kerestek és teljes szívvel folyamodtok hozzám.” Mielőtt tehát az Isten létezésével kapcsolatos tényeket megvizsgálnád, tedd fel magadnak a kérdést: Ha tényleg létezik Isten, vajon meg akarnám ismerni?
/Marilyn Adamson /
https://www.everystudent.hu/a/letezik.html?gclid=EAIaIQobChMIlqvI4ufg4QIVxKp3Ch2ycABrEAEYASAAEgLCJfD_BwElÉTEZIK-E iSTEN?Létezik-e Isten?

Bővebben olvashattok a fenti linken erről a témáról, illetve Isten létezésének bizonyításáról.
De, elegendő az, ha befelé fordulsz és megkeresed a felettes éned, ott lesz a válasz, a bizonyíték erre a kérdésre!

Ha nem találod a kapcsolatot, az sem baj, ez csak azt jelenti, hogy még tanulnod kell, még nem értél el arra a szintre, hogy megláthasd, megértsd ezt az Isteni jelenlétet.
Márpedig hidd el Ő benned, bennem, és bennük létezik!
Sok segítséget kaphatsz meditáció alatt is. 
Használd a zenét, az elmélyülés segítésére!

Segítséget kaphatsz, oly módon is, ha kéred a saját Iránytű az élethez sorsút elemzésedet, amelyből megtudhatod a tanulási feladataidat, és megláthatod mit követel a karma Tőled. 
Mi az amit nem tudsz semmi képen elkerülni.

Töltsd ki az Iránytű az élethez Űrlapot, és rendeld meg az elemzést, amelyben részletes válaszokat kaphatsz az életed minden területéről! Most még a munkám értékét is,
Te magad szabhatod meg, ajándék képen! Ez a lehetőség rövidesen már nem áll a rendelkezésedre! Élj vele, amíg megteheted!

Kellemes Húsvéti Ünnepeket, és Hétfőre pedig jó locsolkodást kívánok mindenkinek!
Üdvözlettel: a Te személyes sorsutad ismerője;- 
Ladyre


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Húsvéti asszony

Szívtelen anya

A sors útvesztője