Online Kávézó

Kedveseim!


Az új blogomnak ezt a címet választottam, azért mert a régi időkben is, egy jó kis helyen, egy szolid kis kávézó legbelsőbb asztalainál születtek meg a világ nagy dolgai.
Jómagam ugyan nem akarok világrengető dolgokat útjára indítani, csupán a név a személyes kontaktusra, a bizalmas beszélgetésekre utal.
Az ONLINE KÁVÉZÓ azért lett létrehozva, hogy nyíltan, név nélkül beszélhessünk személyes problémáinkról, és a szám misztikát segítségül hívva próbáljunk meg megoldást keresni, vagy az új utat kijelölni számodra, egy jobb életminőség elérése érdekében.

Tudod AZ ÉLET nem más, mint  EGY VAKMERŐ KALAND, VAGY SEMMI!!!! ÉLD!!!!


Sokan, sokféle módon éljük az életünket, járjuk az utunkat, amelyet kijelöltek számunkra. Ez a sokféleség saját személyiségünkből adódik, hisz ahányan vagyunk , annyi féle "prototípust" alkotott meg a Teremtő. Rengeteg információval érkeztünk ide. Úgy lettünk "összerakva", hogy ez a hozott tudásanyag nagy része, elmerült a tudatunk mélyére, alaposan eltakarva előlünk.

Ennek egyszerűen az volt a célja, hogy a Földi küldetésünket, teljesen tisztán, minden előzetes információ, tapasztalat, és benyomás nélkül tanuljuk meg saját erőnkből, önmagunk fejlesztése révén elérni.

A folyamatos tanulás, fejlődés a biztosítéka annak, hogy az utadon úgy tudj végig menni, hogy az egy fantasztikus kaland legyen a számodra, és nem pedig egy "erőltetett menet", vagy egy olyan "taposó malom" féle örökös, monoton körforgás, amelybe csupán beleszédülsz.

Ehhez az utazáshoz, mindent megkaptál!
Ugyan a dolgok rejtve vannak előtted, de egy szám-misztikában jártas személy segítségedre lehet! Az életed számai olyan információkat rejtenek, amelyek iránytűként mutatják az utadat életed erdejében!

Ha mégis eltévednél, csak ülj be az ONLINE KÁVÉZÓBA, és tedd fel a kérdéseid, mond el aggodalmaid!

Szeretettel látlak, szeretettel várlak!

Ladyre

Megjegyzések

  1. Használd, a "mond el a barátodnak" funkciót, egyszer majd hálás lesz érte!

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Húsvéti asszony

A sors útvesztője

A Nap üzenete