Az Univerzum, és Te

Azt mondják a szem a lélek tükre!
Szeretném, ha a szemembe néznél, és megláthatnám benne a lelkedet. 

Nagyon sokan nem mernek megnyílni, nem mernek őszintén beszélni a gondjaikról. Pedig sokszor nem családon belülről, hanem éppen kívülről jön a segítség, csak kérned kellene!

"KÉRJETEK ÉS ADATIK NEKTEK!" 

Ugye milyen ismerős?

Régen jómagam sem tudtam kimondani, hogy segítséget kérek, mert úgy éreztem ez az emberi méltóságom sárba döngölése lenne. 
De, ma már tudom, hogy a méltóságunkat pontosan akkor őrizhetjük meg, ha emberhez méltóan tudunk élni, ha kapcsolataink, párkapcsolatunk, gyermekeinkkel való viszonyunk harmonikus. 
Ahhoz hogy harmóniát tudjunk teremteni önmagunkon belül, és kívül, nemcsak a lelki problémáinkat kell tudni kezelni, hanem kellenek a fizikai jólétünkhöz szükséges anyagi eszközök, illetve ezeknek a megszerzéséhez, egy olyan foglalkozás, hivatás, amely képes mindezt biztosítani számunkra.

Erősítsd a lelkedben Önmagad hitét, a neked tetsző módon, hogy felkészült legyél az új dolgok befogadására, és a régi rossz történések elengedésére! Keresd meg a számodra legcélravezetőbb módszert, amellyel megismerheted önmagad, és tovább tudsz haladni saját fejlődésed útján. Mivel mindannyian mások vagyunk lelkileg, más az élettörténetünk, nincs egyetlen módszer, amely mindannyiunk számára ugyan olyan eredményes lehetne. Éppen ezért nézz körül a világban, és válaszd az önfejlesztésnek azt a módját, amivel leginkább tudsz azonosulni, mert az lesz neked a jó!
Ha rátaláltál a "módszeredre", akkor egyetlen dolgod van;- csináld!
Amennyiben követed a számodra előírtakat, hamarosan meg fog változni körülötted minden.
De, nem csak körülötted, hanem elsősorban benned.
Elkezd életre kelni egy vadonat új szakasz, megteremted új valóságodat, amely szabaddá, és boldoggá tesz.

EZZEL EGY ÚJ FEJEZET KEZDŐDIK AZ ÉLETED KÖNYVÉBEN! 
NE FÉLJ! NYISD KI!

Most pedig álljon itt az én imádságom, érted és  mindannyiunkért.

"Uram szeretlek, és szükségem van rád!
Jézus nevében költözz a szívembe, a családomba, az otthonomba, és a barátaiméba. 
Úgy legyen! "

Megjegyzések

  1. Egyre több ezoterikus tanító, vagy csak ezzel foglalkozó emberrel találkozhatsz az utad során. Úgy döntheted el, hogy a sok módszer közül melyik a tiéd, hogy arra összpontosítasz, hogy az adott módszer milyen érzéseket kelt benned. Ha jó benyomást kelt, örömmel tölt el, szívesen foglalkozol vele, akkor az a te utad! De minden eseményre, dologra igaz ez, amivel találkozol életed során! Erre figyelj!

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Húsvéti asszony

A sors útvesztője

A Nap üzenete