Feladatunk

Üdvözletem!
Sokunkat foglalkoztat a kérdés, vajon miért, és milyen feladattal érkeztünk a Föld nevű tanuló bolygóra!
Az alábbi idézet tökéletesen fogalmazza meg az erre adható választ:
"Az, hogy befejezetlenül jövünk a világra, mindannyiunknak félelmetes lehetőséget biztosít. Hatalmunkban áll fejleszteni tudásunkat, tetterőnket és kitartásunkat. Magunk tökéletesíthetjük hitünket, cselekedeteinket, lendületünket, egész személyiségünket. Igen, Mi fejezhetjük be életünk legfőbb művét: önmagunkat."
/CS.E. mester coaching/
Hamarosan megérkezik az év 9. hónapja, és ezzel együtt megnyílik a 9.9.9 kapu, amely az elkövetkező 9 éves ciklust meghatározza. Az idei esztendő szeptember havának egyéni energiáját a hármas szám határozza meg. A  szám energiái elhozzák jó kommunikációval, az előnyös kapcsolatokat, és ez elvezet az aratáshoz! Ahhoz a ciklushoz, amikor a befektetett energiáink megtérülnek, amikor az elvetett magok szárba szöknek, és bőséges termést hoznak "életünk fáján". Ha valami mégsem sikerülne úgy, ahogy elképzeltük, egy jó poén, segíthet vissza jutni a pozitív lelkiállapotba. A negativitás, mindig lehangol, és eltörli a lelkesedésünket, éppen ezért ne hagyjuk, hogy bármilyen esemény vagy dolog lehúzzon bennünket. Ilyenkor kell elővenni újból az eredeti terveinket, és más szemszögből megvizsgálni azokat! 
Lehet rányílik a szemünk a hibára, amelyet eddig nem láttunk! Ez a saját fejlődésünk, előbbre lépésünk  mérföldköve.
NE FELEDD! 
A saját lehetőségeidnek egyedül te szabsz határt. Ott lesznek a határaid, ahol te magad meghúzod őket, ezért most rendkívül nagyvonalúnak kell lenned magaddal kapcsolatban. Ebben az esztendőben a 9.9.9. kapu megnyílásával megérkezik egy új 9 éves ciklus amely elhozhatja számodra azt a sikert amire mindig is vágytál!  Lépj ki a komfort zónádból, lépj a tettek mezejére! 
Legyél elég bátor ahhoz, hogy merj nagyot kívánni!  Ha túl kicsit kívánsz, akkor az eredmények sem lesznek nagyobbak. 
Itt az ideje, hogy felülvizsgáld az idei célkitűzéseidet, és ha túl alacsonyra tetted a mércét, 
akkor magasabbra kell tolnod, mert most a csillagokat is képes vagy lehozni az égről. 
Miért érnéd be kevesebbel, minthogy mindent megkapj, amit a tényleges erőd árán képes vagy elérni.

Gondolkodj egészen nagyban és sokszorozd meg az erőd!

Ebben a hónapban annyi szorosára nő a teremtő képességed ahányszor nagyobbat mersz képzelni annál, ahol ebben a pillanatban tartasz. Óriási bátorság és nem utolsó sorban nyitottság kell ahhoz, hogy elég magasra merj törni. Ha már eddig is óriási sebességgel haladtál, akkor a sebességed most megsokszorozhatod. Ha eddig csak hezitáltál, akkor most újra lehetőséget kapsz arra, hogy kilépj a komfort zónádból és hatalmas erővel vesd bele magad a feladataidba. Tudom, hogy mennyire nehéz túllépni az eddigi, életed során megtanult kicsinyes gondolkodáson, ami megtiltja neked, hogy olyan dolgokon gondolkodj, ami a mindennapi túlélésen túli tartományba mutat. Most arra kérlek, hogy játssz egy kicsit a gondolataiddal és légy újra gyermek, akit nem korlátoznak a társadalmi elvárások, és a létbizonytalansággal kapcsolatos félelmek. Egyszerűen csak álmodozz, és ne foglalkozz azzal, hogy mennyire lehetséges mindaz, amit elképzelsz.

Engedd meg magadnak, hogy a bőség az életed részévé váljon!

Sokszor csak annyi hiányzik, hogy engedélyt adj magadnak arra, hogy a bőség belépjen az ajtódon. 
Mondd ki hangosan:
A bőség szabadon áramlik hozzám és én mindig részesülök az élet végtelen javaiból!
Figyeld a gondolataidat és akárhányszor észreveszed azt, hogy korlátoztad magad, vagy megtiltottad a bőség áramlását abban a pillanatban ismételd meg a bőséggel kapcsolatos pozitív megerősítést.
Vedd körbe magad a bőség szimbólumaival. Tegyél magad elé képeket, amelyek azokat a dolgokat szimbolizálják számodra, amiket el akarsz érni.  A nagy ívű célok pedig biztosítják a folyamatos fejlődésedet.
Ha bővebb információt szeretnél tudni a saját lehetőségeidről, a tanulási feladataidról, a karmikus küldetésedről, keress meg privát üzenetben, vagy töltsd ki az Iránytű az élethez Űrlapot, amellyel kérheted a személyre szóló "Iránytűdet"!

Megjegyzések

  1. A kép üzenete, ha a komfort zónát elhagyod, bizony lesznek nehézségek amelyeket le kell győznöd. Elsőként a saját félelmeid amelyek óriási akadályként tornyosulnak eléd, de azon túl jutsz, akkor minden bizonnyal előbb, vagy utóbb de, célba fogsz érni!
    Iratkozz fel a blogra, és email címeden megérkezik hozzád minden új bejegyzés!
    Olvass kényelmesen, és használd a "mond el a barátodnak" funkciót is!
    Köszönettel: Ladyre

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Húsvéti asszony

A sors útvesztője

A Nap üzenete